Wat anderen hebben ervaren

Dankbaar

Door de sessies lichaamsgerichte therapie met Hanneke ben ik weer in contact gekomen met mijn gevoel. Op basis daarvan durf ik weer keuzes te maken, grenzen aan te geven en te zijn wie ik ben. Ik voel me weer in balans, daar ben ik erg dankbaar voor!

Rust en Ruimte

Door de behandelingen van Hanneke kan ik de “issues” uit mijn familiesysteem en mijn leven, die zich in mijn lijf hebben vastgezet, loslaten. Wat een rust en ruimte creëert dat in mijn lichaam! Hanneke doet dit op een professionele, intuïtieve en liefdevolle wijze zodat ik me veilig en op mijn gemak voel.

Vrijer in lijf en zijn

Dank je wel voor het begeleiden van een stuk van mijn reis. De ademsessies waren heel waardevol en hebben me echt verder gebracht. Samen kwamen we tot de kern van de blokkades en hebben we deze aangepakt. Ik denk niet dat ik dat via een andere weg had kunnen bereiken. Je aanpak is gedegen en je bent heel kundig. Je praktijk is gezellig en is er is een goede sfeer. Het is makkelijk om je te vertrouwen en je aanwijzingen te volgen. Ook al doe je het ademen zelf, de aanrakingen op de juiste momenten en plaatsen hebben ervoor gezorgd dat ik me veel vrijer voel in mijn lijf en zijn.

In beweging

Ik kwam naar Hanneke toe omdat het mij fijn leek, zo’n biodingesmassage. En dat is het ook. Er is er veel in beweging gezet, in en op mijn eigen tempo. Hanneke is vriendelijk en gaat aan de slag met wat zich aandient. Ik voel mij in goede handen!

Niet voor watjes!

Hanneke leert je op een veilige en liefdevolle manier om thuis te komen in je eigen lijf. Dat klinkt misschien heel zweverig, maar het vraagt moed en daadkracht. Zowel van haar als van mij. Door haar doortastende en liefdevolle aanpak ben ik me veel meer bewust van wat zich in mijn lichaam afspeelt. Ze helpt mij me bewust te worden van mijn emoties en blokkades, en leert me de energie daarvan af te voeren. Daardoor voel ik meer ruimte en kracht in mijn lijf. En stroomt de energie goed door. Door dit proces aan te gaan, veranderen ook de situaties om mij heen in de richting die ik wil. Een aanrader iedereen die veranderingen in zijn of haar leven wil creëren.

Een warm bad

Bij Hanneke binnenkomen is als in een warm bad stappen. Ze is hartelijk, zorgzaam en ze weet daarbij ook nog heel goed wat ze doet. Je bent bij haar letterlijk in goede handen. Ze begeleidt je op je pad naar meer zelfinzicht en dat doet ze nooit routineus. Hanneke heeft veel methodieken tot haar beschikking, die ze heel bewust inzet. Haar aanpak leidt tot heel verrassende en ook troostrijke ervaringen. Je stapt verfrist en geheeld weer naar buiten.

Waardevol

Hanneke stemt op een fijne manier af waardoor ik me op mijn gemak voel en helderheid krijg over wat er bij me speelt. Door haar lichaamsgerichte benadering kon ik mijn lichaam laten spreken en kwamen er als vanzelf beelden op die voor mij heel ondersteunend waren om vanuit meer eigenheid te leven. De eenvoud van haar manier van werken in combinatie met ruimte voor mijn eigen creatief proces, maakte dat ik de therapie als heel waardevol en bekrachtigend heb ervaren om mijn leven voller te leven.

Herken signalen van mijn lichaam

Ik ervaar meer rust en regie, voel me steviger in het leven staan. De signalen van mijn lichaam herken ik eerder en beter waardoor ik dingen ik anders kan en mag doen. Vooral de zachte manier van werken en dat mijn lichaam zo’n plek krijgt in het proces is voor mij heel fijn.

Geniet meer van het leven

Wat ben ik blij dat je een tijd met me mee hebt gelopen. Ik kan nu mijn gevoelens meer toestaan. En vind het fijn dat ik nu onderscheid maken tussen reële en irreële angst. Ik geniet meer van het leven.

Gehoord en gezien

Ik ben dankbaar voor de sessies die ik bij je heb gehad. Ik durfde alles te zeggen en voelde me echt gehoord en gezien. Zelfverzekerder is een goed woord om te omschrijven hoe ik me nu voel, ook in lastige situaties.

Ik durf me uit te spreken

Ik voel me lichter en steviger. Vooral de combinatie van inzichten krijgen en het lichaam er bij betrekken werkt heel goed voor mij. Bijvoorbeeld door te voelen dat mijn terughoudendheid om me uit te spreken te maken heeft met wat er in mijn iets wat er in mijn familie is gebeurd, durf ik meer te zeggen van wat ik voel.

Gevoelens loslaten doordat ze mij loslieten

Ik voelde bij jou de veiligheid, ruimte en ondersteuning om in vertrouwen door te ademen naar gevoelens in mijn lichaam. Die gevoelens echt te voelen waardoor ze mij los lieten. Daardoor kwam er letterlijk meer ruimte om dieper in mijn buik te ademen.  Het gevolg van beter naar mijn buik ademen is dat ik beter mijn intuïtie kan volgen, mijn plek kan innemen en mijn stem kan laten horen.

Is lichaamsgerichte therapie iets voor jou?

Last van stress, angst of onrust? Ontevreden over jezelf of anderen?
Wil je beter leren omgaan met je emoties? Merk je dat ‘erover praten’ niet helpt?